Köpenhamn del 2

Här kommer andra delen av min och Filips Köpenhamnresa.
Andra dagen råkade vi vara matchande klädda i rosa piké, vita shorts och vita converseskor. Nästa steg blir att köpa likadana träningsoveraller, hehe.
Det var fint och soligt även denna dag och vi bestämde oss för att gå till Nyhamn.
Sen skulle vi hitta Den lilla sjöjungfrun också men vi kom aldrig fram dit. Istället satte vi oss på en bänk och vilade till den här utsikten.
Sedan handlade vi baguetter, brieost, chorizo, körsbärstomater, jordgubbar och dricka och gick tillbaka till vår favoritpark; Ørstedsparken. Där låg vi i solen och läste böcker, hade picknick och njöt.
På kvällen gick vi till Tivoli som låg ett stenkast från vårt hotell.
Men det hade inte blivit riktigt mörkt än och vi var lite hungriga så vi hittade en mysig bar med livemusik där vi åt hamburgare först.
Sen gick vi tillbaka och då var det mörkt och fullt av fina lampor!
Sista dagen i Köpenhamn inleddes med ett besök i Christiania vilket var väldigt intressant att få se. Tyvärr fick man inte fota där så jag har inga bilder att visa. Sedan tillbringade vi några fler timmar på stan i affärer och i gräset i solen innan vi gick och åt pizzabuffé.
Och efter det var det dags att ta tåget hem mot Norrköping igen och Köpenhamnsresan var slut för den här gången.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Åh, alltså Köpenhamn är så himla fint ju. Speciellt tivoli, och tågstationen är himla tjusig. För att vara en tågstation, liksom.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *