Stockholm – London

Nu sitter jag på Arlanda, incheckad och klar och väntar på att få boarda mitt plan till Heathrow. I våras hade jag min praktik på SAS-kontoret i London och när jag slutade där fick jag en tur & retur-resa mellan Stockholm och London av dem i present. Det är den resan jag tänkte göra nu och jag känner att det är ett ypperligt tillfälle att tillbringa några semesterdagar i fina, fina London. Jag ska bo hos Karin tillsammans med hennes roomies och Mika som också är i London och hälsar på. Vi har redan planerat in en del roliga saker som ska hända så jag tror det kommer bli fem spännande och fantastiska dagar. Självklart lovar jag att lämna små uppdateringar här då och då så ni vet vad jag har för mig. Ha det fint!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *