Delta i diskussionen

14 kommentarer

  1. Hej! Jag ska åka till London om snart och jag undrar om du skulle kunna vara bäst och ge några tips om vad man inte får missa. Jag hinner bara hänga där en dag, London Eye och allt sånt har jag sett förut, jag är mer intresserad av vilka marknader man måste förbi, vart de mysigaste fiken finns och vilka affärer som har bästa second hand-shoppingen 🙂

  2. London + Hyde Park + konsert = kan det bli bättre? Tror knappast det! Allvarligt. Ha det bäst!

    Och till Hedvig: Området kring Spitalfields är superbra för second hand-shopping, var och varannan butik säljer vintage ungefär. Och jag älskar Soho-området för att fika på små mysiga caféer osv. Fast inte det som ligger vid de breda gatorna, där är det lite för mycket folk och mest bara stora café-/restaurang-kedjor, utan de små gatorna som ligger vid sidan av. (Ehh, inte bra beskrivet, men du kan ju kolla på en stadskarta kanske.)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *