Before they turn the summer into dust

Igår var vi som sagt på konsert i Hyde Park vilket var helt fantastiskt! Det går nog inte att beskriva varken i ord eller bild, så det är en liten och orättvis redogörelse som kommer här.
Först träffades vi utanför konsertområdet för att äta lunch. Här är Mika
och Linda.
Picknick-mat från bästa Pret!
Sen gick vi in på området och var peppade som få!
Sjukt bra line:up som sagt: Owen Pallet, The Vaccines, Beirut, Mumford & Sons och Arcade Fire.
Alla band som spelade under kvällen var verkligen bra, men jag måste nog säga att konsertkvällen växte för varje ny artist som tog plats. Här är Mumford & Sons som spelade sjukt bra och fick hela publikhavet att gunga, vråla maffiga ooo-stämmor och skrika sig hesa. Öppningen med Roll Away Your Stone var perfektion och Little Lion Man ren eufori.
Sedan var det dags för det jag väntat mest på; Arcade Fire! Jag och Karin lyckades på något magiskt vis (med tanke på att det var 60.000 personer i publiken) hitta en plats två meter från scenkanten med gott om utrymme runt omkring.
Och sen var det bara helt fantastiskt rakt igenom. Otroligt skickliga musiker, en enorm spelglädje, snygga videoskärmar med effekter och ren magi från början till slut! Verkligen bland det bästa jag sett! Ska jag lista mina favoritlåtar under kvällen (vilket är lättare sagt än gjort) lutar det nog åt inledningen med Ready To Start, maffiga Intervention (armryset på det introt…), Wake Up som tog fram hockey-kören hos hela publiken och den avslutande Sprawl II.
Det blev en otroligt bra dag och en otroligt bra konsertupplevelse som jag kommer minnas länge!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Jag måste säga att jag till 100% uppskattar din sida. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med det här?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *