Sport-Julia

Det är ju väldigt lite sport i den här bloggen (av förklarliga skäl) men jag tänkte att åtminstone ett sportigt inlägg bör finnas här. För såhär såg jag faktiskt ut idag när jag hade golflektion, min andra i livet kanske ska tilläggas, men kul var det och några mikroframsteg sen sist gjorde jag ändå. Sen kollade jag såklart på fotbollsmatchen mellan Sverige och Finland också, vilket var en mycket trevlig upplevelse, främst på grund av alla mål! Och nu kan man kanske tro att det får vara nog på sportigheterna men nej, mitt envisa och odrägliga alterego har fått för sig att jag ska ut och springa idag. Har lovat mig själv en låda med GB-klassiker om jag gör det så det är nog möjligt att det sker!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *