Sjätte juni

Igår var en bra dag! Jag firade inte nationaldagen något nämnvärt men desto mer firade jag min mormor som fyllde år. Vi var hos henne och åt god middag med ugnsbakad lax & färskpotatis och till efterrätt blev det jordgubbstårta (som det sig bör på sommaren). Solen strålade hela dagen och det var sådär härligt sommarvarmt. Sedan åkte jag med föräldrarna hem till landet och fick jag reda på att jag fått ett nytt litet kusinbarn under eftermiddagen, hurra! Framåt kvällen åkte jag tillbaka in till stan och mötte upp Filip för en kvällspromenad. Trots att klockan var efter nio var det fortfarande 23 grader varmt och man kunde gå i shorts utan att frysa ett dugg. Vi hamnade på Munken där vi satte oss i kvällssolen och drack öl och pratade om det ena och andra. Sedan gick vi hem och hittade billiga tågbiljetter till Köpenhamn som vi spontanbokade och sen var den fina dagen slut! Vad gjorde ni för något?

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Jag spelade in en film 🙂

    Var i Köpenhamn härom helgen, fin stad. Hoppas att ni får fint varmt väder bara 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *