Skrivmaskin

Jag är ju som tidigare nämnt besatt av bokstäver och därför har jag det senaste året varit på jakt efter en skrivmaskin. Därför blev jag mycket glad när jag hittade denna tunga men vackra lilla skapelse på second hand-affären Hela människan förra helgen. Fullt fungerande och till det facila priset 40 kronor, taget! Än så länge får den fungera som gästbok för skrivsugna besökare men i framtiden kommer jag kanske plita ner min första roman där, vem vet?

Delta i diskussionen

13 kommentarer

  1. Satan i gatan vad fräckt! Det där med gästbok lät också väldigt smart och fint!
    Din blogg är grym!

  2. åh, jag har en fin skrivmaskin som jag ärvt av min gammelfarbror som jag längtar efter att få plats med någonstans (tänk när man får egen lägenhet alltså, åh). fin idé att ha den som gästbok!

  3. Ååh, nu blir jag verkligen sugen på att plocka fram morfars gamla skrivmaskin. Ska bara lyckas hitta den bland all bråte. Det blir inte lätt…

    Skrivmaskiner är verkligen charmiga!

  4. Det är så kul med skrivmaskin och fina bokstäver brukar det bli. Men orkar man verkligen skriva en hel roman på nåt man inte kan backa och sudda, utan typ måste använda… tipp-ex?

  5. Aaaaaah jag vill också ha en skrivmaskin! Har faktiskt inte sett en enda på second hand och då har min stad minst åtta olika affärer… Himla otur.

  6. åh, vilket fantastiskt köp. tänk att den bara kostade 40 och att den fungerade! och fin är den också. åh, sån tur vill jag också ha någon gång… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *