Torsdagsmat

Blodgrape var en del av min frukost. Bästa starten på dagen!
Lunchen blev pasta med grön pesto, ruccola, salami, soltorkade tomater och fetaost
Sen köpte jag en denna gudomliga lilla låda på ICA (kundkortspris denna vecka, hurra!). Nu ska jag ha egen glasskiosk hemma i min lägenhet hela sommaren, eller en vecka i alla fall sen lär den nog vara slut.
Och det blev självklart en provsmakningsglass till eftermiddagskaffet.

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Stina: Mitt kaffe gör jag såhär: brygger vanligt kaffe fast gör det lite starkare, värmer mjölk (mellan- eller lättmjölk) och skummar den med en mjölkskummare och sen häller jag upp allt i ett glas med mjölken på toppen.

  2. Päronsplit som är så gott! Och inte så himla lätt att få tag i heller, för sig själv alltså. Min favorit efter spirello (eller ja, twister som de envisas med att kalla den nu för tiden).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *