The Burning House

Om du, liksom jag, är svag för fina saker som är prydligt uppradade och estitiskt avfotade så tycker jag att du ska kika in på The Burning House. Där får olika människor skicka in bilder på vilka av deras saker de skulle ta med sig om deras hus brann. Man får också veta lite kort om vilka de är och sakerna de tar med sig säger ganska mycket om deras olika personligheter. En bra idé!

Alla bilder kommer från The Burning House

Delta i diskussionen

51 kommentarer

 1. Sjukt koncept men ändå roligt! Jag skulle ta med min förlovningsring, min franska bulldog Rocker, datorn, min anteckningsbok och en rutig vintageklänning från Amsterdam.

 2. Stört, men ändå kul! Synd bara att dom flesta verkade vara väldigt materialistiska >_> Jag hade tagit med mig saker som betydde något för mig, och foton som man ej kommer kunna få tillbaka liksom @_@

 3. Stört, men ändå kul! Synd bara att dom flesta verkade vara väldigt materialistiska >_> Jag hade tagit med mig saker som betydde något för mig, och foton som man ej kommer kunna få tillbaka liksom @_@ och mina husdjur xD

 4. Jag skulle tagit med mig min nyaste systemkamera och min prynad från Skottland, eftersom de två sakerna är några av de som betyder mest. o: Haha sen skulle jag faktiskt ta med mig minst tre av mina favorit klädesplagg..

 5. vilken grym sida =)
  hmm vad skulle man själv ta med sig då.. mina undulater kanske haha =D men sen är ju alla kort viktiga också? haha. men plattången då? svårt det där =P

 6. så intressant!

  Om jag hade redan kläder på mig. Jag skulle ta datorn, kameran, mobilen, bankkortet samt plånboken, internetdosa och något favoritplagg jag har. Skulle så klart se till att få med mig katten ut ocks=) och gitarren!!!

 7. Vilken grym bloggidé, måste kolla in på den 🙂

  Drömde faktisk om att jag var i ett hus och det brann utanför och jag visste att huset snart skulle ta eld, så jag började leta igenom rummet efter saker jag skulle fly ut med… minns bara att jag var ute efter senaste harry potter boken och mina A7x-skivor… kom inte ihåg nåt annat. Det skulle inte vara det första jag tog i verkligheten direkt…

 8. Vilken häftig grej. Jag skulle få ta med mig en hel del, datorn, hårddiskarna och gitarren måste med. Och den antika ringen jag fick ärva av mamma i 18-årspresent!
  Jag gillar din design, stilren.
  Ta hand om dig

 9. häftigt ju, dom va ju coola. Men jag skulle nog tänka på att ta med mig alla gamla foton, från när jag va liten och så och hårddisken med alla nya bilder och sen skulle jag nog tänka på att alla människor kom med! Inget utav dessa går att ersätta, men alla tekniska prylar och så går ju faktiskt att få igen… Men jag skulle nog, om jag hade tid ta med mig alla smycken jag har efter min mormor, eftersom de betyder så mycket för mig och de är oxå oersättliga! =) hehe

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *