Fredagsfrukost

Idag var jag uppe med tuppen (i vanliga fall brukar jag inte vilja stoppa fötterna utanför täcket förrän tidigast klockan åtta) men idag fanns inget val. Det är nämligen presentationsfredag och därmed redovisningsdags för projektet vi jobbat med i skolan senaste månaderna. Därför laddade jag ordentligt med min favoritfrukost just nu; kaffe, juice, macka med prästost och körsbärstomater, blodgrape och ägg. Nu är det bara att hoppas att redovisningen går bra, jag lovar att ni ska få kika på resultatet sen!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. hej julia, har läst din blogg ett par månader nu och tycker verkligen om den. tänkte att jag skulle kika igenom de bloggar du rekommenderar här i spalten till höger, men så är det många länkar som inte funkar- kanske gamla? iallafall moderniteter och underbaraclara. tänkte bara höra ifall du skulle orka uppdatera eller kanske ge lite tips på andra nya bloggar? är så bloggläs-sugen.
    kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *