Ett foto i timmen

Jag tänkte visa hur min tisdag såg ut, timme för timme, via Instagram som är en liten fotoapp. Följ med!

09.00 Vaknar hemma hos Filip och sängen är sådär överjordiskt skön och omöjlig att gå upp ur. Till slut tvingar jag mig upp och får powerwalka mitt snabbaste den där kvarten som det tar att komma hem. Duschar på tre minuter och klär på mig minst lika snabbt.
10.00 Äter frukost samtidigt som jag kollar mailen, brygger kaffe att ha med till skolan och sminkar mig. Glammigt värre!

11.00 Har ett föreläsningsseminarium i skolan inför en av kurserna vi ska läsa i höst. Vi får göra ett test för att se vilken sorts personlighet man har i en grupp och sedan fylla i vilken roll man vill ha.
12.00 Hemma på lunch. Jag passar på att trycka och paketera en tygpåse som ska skickas iväg mot Göteborg.

13.00 Värmer min matlådelunch och äter den. Fjärilspasta med zuccini, bacon, rödlök och fetaost. Sedan är det dags att springa iväg till skolan igen.
14.00 Sitter på ett redovisningsseminarium och hör några klasskamrater presentera sina resulutat i den stora inlämningen vi har nu. Det ösregnar ute och jag kladdar lite i min moleskine samtidigt som jag lyssnar.

15.00 Är hemma igen, skönt att bo tre minuter från skolan! Äter ett äpple och skriver lite på en skoluppgift, spännande…
16.00 Går en sväng ner på stan och på vägen dit passerar jag den här jättestora dinosaurien som de ställt upp på ett tak. Det är reklam för någon dinosaurieutställning som ska hållas snart.

17.00 Fotar lite med riktiga kameran och redigerar sedan bilderna. Skriver och postar föregående blogginlägg och passar på att läsa lite andra bloggar i farten också.
18.00 Lagar mat. Jag har ingen direkt inspiration så jag tar bara sådant jag tycker är gott; couscous, soltorkade tomater, oliver, rödlök och fetaost. Smakar fint!

19.00 Passar på att städa undan och diska efter att maten är uppäten. Belönar mig sedan med en kopp kaffe i min bästa alfapet-mugg samtidigt som jag sitter och skriver lite mer på den där skoluppgiften.
20.00 Filip kommer över och vi har bestämt oss för att baka chokladbollar. Vi rullar ihop ett gäng som sedan får stå i frysen och bli sådär perfekt kalla.

21.00-23.00 Vi ser på film, Återstoden av dagen, men orkar bara se halva för sen vill vi kolla på Pluras kök istället. Men det har jag ingen bild på så det fick bli en rhododendronbild istället.
00.00 Dagen är slut och jag får höra på en liten ukulelekonsert innan jag somnar. Mycket fint och därmed är min helt vanliga tisdag slut!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *