Solen skiner

Att vakna av solen som skiner, det finns nog inget bättre! Älskar solen och värmen och majhänget när man sitter i parker eller på uteserveringar. Jag fick sådan sol-feeling att jag bestämde mig för att knåpa ihop en liten playlist som passar soliga dagar som dessa. En av mina svagheter när det gäller musik är sådan med massor av instrument i, helst en hel symfoniorkester eller åtminstone en halv. Så det fick bli lite av temat på den här playlisten, plus den där glada sol-känslan såklart! Klicka här för att lyssna på solen skiner!

Nu ska jag ut och hänga i solen. Mina kompisar ska ha en skateboard-fotografering och jag ska vara med och agera modell där. Det sista Filip sa var ”slå inte ihjäl dig nu bara”, vilket kan vara ganska befogat med tanke på min blåmärkssamling på benen… Jaja, det blir nog kul i alla fall!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Kul! 🙂 Jag älskar också alla dessa vårgrejer. Man blir piggare och gladare och lyckligare.

  2. åh, The City är verkligen den ultimata sommar/sollåten! på riktigt! förstår inte hur alla andra somrar utan denna låt har lyckats vara somriga.

  3. åh, The City är verkligen den ultimata sommar/sollåten! på riktigt! förstår inte hur alla andra somrar utan denna låt har lyckats vara somriga.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *