Tisdagskväll

Igår ägnade vi som sagt eftermiddagen åt skateboard-fotografering vilket var sjukt kul! Jag lyckades klara mig utan blåmärken och rullade fram hyfsat stabilt mot slutet. Dessutom hade vi riktig tur med vädret för solen strålade hela eftermiddagen så det blev shorts, glass, stråhatt och bubbelgum som accessoarer i plåtningen. Jag ska försöka fixa fram lite bilder sen när de är klara så får ni kolla in mina skateboardskills. Efter allt fotande bestämde vi oss för att fortsätta hänga även på kvällen så då gick vi till mysiga Trädgårn.


Där var Madde

Zaza, Sandra, Emelie, Grazzi & Ella

Kris (som stolt gör sin premiär i bloggen här, säg hej!)

och Olle, och sen var det några till också som inte fastnade på bild

Vi åt mat, de flesta tog musslor men jag tog den här goda skaldjurssalladen, och sen satt vi och pratade och hängde resten av kvällen tills solen nästan gått ned och klockan slagit tio. Då kunde man fortfarande gå hem i bara kofta, jag älskar verkligen sommarvädret!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. kris var söt! och salladen ser sjuukt god ut!
    förresten, jag är så himla stolt över att vara med i din länklista, känner mig helt mallig nu, haha.
    din blogg är så fin!

    puss + pop!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *