Favoritplatser

två helt olika favoritplatser där jag gillar att vara just nu:

på ett trångt och varmt dansgolv med en blinkande strob och så kommer den där låten som är sådär exakt rätt just vid det tillfället. och allting exploderar och man behöver inte tänka och fötterna dansar av sig själv och man nästan studsar, stiger, svävar.

i en säng där man blir väckt av solljuset utanför fönstret och man känner sig lite nyvaken men ändå utvilad. man sträcker ut sig som en katt och kikar till höger och blir sådär vårigt, sprittande glad. och så kryper man närmre, lägger huvudet på hans bröstkorg och ligger där och lyssnar på hjärtslag och andetag tills han vaknar.

var gillar ni att vara just nu?

Delta i diskussionen

9 kommentarer

 1. Skulle helst vilja befinna mig i London, i en takvåning mitt stan, med min finaste vän E. Jag vill befinna mig på balkongen och äta jordgubbar, samtidigt som jag och E pratar om killar med ruffsigt, brunt hår och bruna ögon. Jag vill känna solstrålarna dansa i mitt ansikte och andas fjäderlätt, och jag vill kunna tänka fritt fritt fritt och inte oroa mig över morgondaggen

 2. Här där jag sitter just nu: under äppelträdet hos mina föräldrar. Bakom mig ligger kärleken i mitt liv och sover i trädgårdssoffan och pappa rensar ogräs och visslar. Och så mamma förstås som ligger och solar i prickig bikini! Såhär vill jag att hela maj ska bli! Och juni och juli och augusti! Puss.

 3. var som helst förutom ensam. har varit hemma hos föräldrarna i två och en halv vecka på mitt überlånga påsklov, hade pojkvännen med mig på slutet och har inte sovit ensam på drygt två veckor nu och så ska jag göra det ikväll. känns allt förutom mysigt. har blivit van att ha någon med mig dygnet runt och nu sitter jag ensam på mitt korridorsrum och vill bara ha någon att vara med.

 4. i en sprängfylld lägenhet av fina människor, kinderna är lite rosenröda av all söt dricka, rummet snurrar lite men det gör inget, kanske ramlar jag ihop på golvet av skratt, kanske smyger jag iväg med en fin pojke och känner hjärtslag, kanske säger jag lite för mycket än vad jag borde, kanske kramar och pussar jag mina fina lite för mycket, men det gör inget, det är så jag vill ha det, känna hur blodet pumpas i ådrorna.

 5. i den skogen där solens strålar dansar varmt runt mig, blåbärsrishavet aldrig tar slut, där en mygga surrar vänligt i bredvid örat och träden betryggande vaktar högt över mig. Där är det lugnt och tyst och man kan tänka, vara lite ensam ett tag.

 6. Svar: Tack! Jag köpte den när jag var hos Karin 🙂
  Förresten har jag den där bilden som bakgrund på min iphone, såg den på din pinterest!

 7. Ute i min trädgård där jag kan gå och småpåta bland vårblommor, buskar med ljusgröna blad, äppelträd och körsbärsträd som blommar, och nygrön gräsmatta.
  Eller i solstolen på altanen med ett kallt glas cola och ev lite schweizernöt 🙂

 8. jag trodde inte jag någonsin skulle säga det, men.. jag är precis där jag vill vara.
  på en liten ö i thailand. utanför regnar det och här inne i rummet ligger min kärlek och sover.
  livet är gött.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *