En kväll i Marylebone

Idag har varit en väldigt fin dag. Vädret var sådär försommarvarmt med strålande sol och runt tjugo grader hela dagen, så efter en lång dag på kontoret (som förvisso var mycket underhållande) bestämde jag och Karin oss för att åka in mot centrala London. Först gick vi på en liten shoppingvisit (men den tänkte jag berätta mer om imorgon enligt bästa bloggmanér) innan vi styrde stegen mot Marylebone.


Där fanns det fina parker och det var fortfarande ljummet och ljust fastän klockan var halv åtta.

Jag hittade en fin bil (pappa, vad är det för modell?) att önska mig i 21-årspresent.

Och man blev ta av sig jackan-varm av att promenera runt, underbart!

Sedan hittade vi en fin restaurang att äta middag på. Här är förrätten, bruschetta med tomat och getost.

Min huvudrätt blev pizza med en god skinka, basilika, oliver, champinjoner, tomatsås och mozzarella.

Och Karin åt en sallad med pastagryn, stekta grönsaker, getost, ruccola och lite annat gott,

Nöjda och belåtna gick vi sedan ut i den fortfarande ljumma aprilkvällen och hittade en buss som förde oss hemåt igen. En utmärkt onsdagskväll här i London!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. fy, vad avundsjuk jag blir! 20 grader, så att man kan ta av sig jackan, jag längtar tills det blir så varmt här i sverige. igår bytte jag från vinterkappan till vårjackan, men det borde jag ha väntat med en vecka, det blev för kallt.

  2. Bilen är en Nissan Figaro som byggdes 1989-1991. Den såldes aldrig i Sverige, (tur för mig)!

  3. Den gjordes enbart 1991 i 20000 ex jag har själv hämtat 4 st till Dalarna så nu finns det 7 st totalt i Sverige

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *