På väg till jobbet

Jag efterlyste ju önskningar på vad ni ville se från London och Emma föreslog att jag skulle visa min väg till jobbet, så det fick helt enkelt bli det första inlägget!

Jag lämnar huset någon minut efter åtta och går upp längs vår gata, perfekt soligt väder idag! Oftast brukar jag ha sällskap med Karin men eftersom det är fredag idag och hon bara jobbar måndag-torsdag får jag gå själv.

Förbi Tesco, en liten park, brandstationen och polisstationen. Promenaden tar sisådär tio minuter.

Sedan är jag framme på Hammersmith station och där går jag igenom spärrarna och mot mitt tåg som är Piccadilly line. Det tar jag med riktning mot Heathrow och hela tågresan tar ungefär en halvtimme. Under tiden kan man roa sig med att läsa Metro, lyssna på musik eller bara sitta och halvsova och titta på folk.

Vid stationen Hatton Cross är det dags att hoppa av och sen invänta bussen. Har man otur kan det ta några extraminuter här men idag behövde jag inte vänta så länge.

Sen åker man buss i kanske tio minuter innan man kliver av och går sista lilla sträckan mot kontoret. Och när man kommit till World Business Centre One så är man framme och då är klockan nio ungefär. Så spännande var det att åka kollektivtrafik i London med Julia. Nu ska jag snart göra samma resa fast omvänt på väg hemåt, fredagspeppad!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *