Primark-fynd

Jag har någon sorts hatkärlek till Primark. Jag avskyr hur trötta och slitna deras personal i kassan ser ut och hur det ligger drivor av kläder och galgar på golvet som skyfflas upp i högar med stora moppar. Dessutom krävs det tålamod i samma höga dos som går åt för att få en hel förskolegrupp att sitta tyst och stilla när man ska arbeta sig igenom affären i jakt på saker som man faktiskt vill köpa. Men när man väl lyckats samla ihop detta tålamod och försöker bortse från det negativa så kan man faktiskt göra riktigt bra fynd! Som dessa svarta gubbskor i med fint mönster, de kostade £12 och har redan hunnit bäras några mil. Eller ett par solglasögon i clubmaster-modell som är sådär charmigt bruntonade att hela världen förvändlas till en lätt tonad sepiadröm i vintage-anda. Kostade mig £2 och har förvisso redan tappat en liten skruv, men det finns inget som inte går att laga med superlim! Och med tanke på hur jag misshandlar mina solglasögon genom att förvara de löst i diverse väskor eller i någon slumpvis utvald ficka känner jag att det är mer lämpat att betala 20 kronor än det tiodubbla.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. jag vet hur mycket tålamod det krävs för att få tyst på en förskoleklass.. haha. Men kanske värt det om man hittar så fina grejer 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *