Cotswold
Jag har varit på min första personalkonferens. Efter bara 1,5 vecka på SAS-kontoret fick jag följa med på detta spännande äventyr som det innebär när 35 personer ska team-builda tillsammans och jag kan säga att jag har haft otroligt trevliga dagar ute på den engelska landsbyggden! Vi åkte sisådär två timmar norrut från London, passerade genom Oxford och hamnade i den lilla söta staden Cotswold. Där är alla hus gjorda av sten, det finns massor små affärer och en rosa cykelglasskiosk (fick tyvärr ingen bild på denna). Vi bodde på ett fint hotell och först under dagen hade vi lite föreläsningar och sessioner i team-building och prestationer. Sedan ägnades eftermiddagen åt quizzande med olika småuppgifter och en skattjaktspromenad runt om i staden. Den sistnämnda promenaden snabbades på en aning så att ett besök på puben skulle hinnas med innan det var dags att byta om inför middagen. På kvällen vankades det nämligen trerättersmiddag vilket var en ofantligt god upplevelse (säger det om typ all mat jag äter, men detta var verkligen något extra!). Rökt lax med kapris, rödlök och bröd till förrätt. Kycklingbröstfilé med spenatmousse-fyllning tillsammans med polenta, grillade rotfrukter och skogssvampssås till huvudrätt. Och så en marmorerad chokladcheesecake med hallonsås till efterrätt. Mmm… typ dog. Sedan blev det underhållning och ett konstant skrattande, följt av en rad drinkar och massor av trevligt prat. Alla här är verkligen vänliga och jag trivs så bra på min praktikplats med alla arbetskamrater! Vid tretiden gick Karin och jag till slut och lade oss. Vi fick sova några få timmar i vad som kan ha varit världens skönaste hotellsängar (p-e-r-f-e-k-t fluffigt täcke!) innan det var dags att gå upp, äta hotellfrukost och åka tillbaka till kontoret. Bra konferens!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *