Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. hemskt fina bilder! det är så mysko att alla kyrkogårdar man stöter på i England är fulla av gamla pampiga mossbetäckta gravstenar. Begriper inte riktigt var de gör av sina nutida döda.

  2. gillar verkligen din blogg. jag förstår att du har en massa roligare saker att göra nu du är i London än att blogga, men det voree jättekul med inlägg liite oftare 🙂 I hope you understand.

  3. Svar: Jag har inte så bra internet just nu så det är lite svårt att uppdatera oftare, men jag försöker skriva ungefär en gång om dagen. Sen är jag ju iväg på jobbet mellan 8 och 19 alla vardagar så det finns inte alltid så mycket att blogga om eller tid att göra det heller. Försöker uppdatera när jag har något bra att visa upp och internetuppkopplingen funkar helt enkelt! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *