Om kärlek

Kärlek är att hitta gömda brev och små lappar när man packar upp sin resväska i ett främmande land. Det är att sakna att borsta tänderna över samma handfat och sitta på samma köksstol fastän det står fyra runt bordet. Det är längtan efter att få somna till hans gitarrspelande, att dela täcke och att äta nygräddade våfflor med hallonsylt. Det är brusande skype-konversationer och flitiga sms-uppdateringar. Kärlek är lycka, saknad, längtan, hopp och styrka.

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. himla fint skrivet julia. vore för övrigt kul att ses nån dag när du är i london. jag bor i crouch end, nära camden i norra 🙂

  2. jag blev rörd så.
    så himla fint skrivet, du
    den där texten är kärlek

  3. Det låter helt otroligt underbart. Jag är lite så, jag skriver brev till mig själv som jag ska öppna om en massa år, men brev från någon annan slår allt. Speciellt när man inte väntar det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *