Vårskor

Vår betyder vita tygskor, så är det helt enkelt! I fyra år nu har jag haft den vita klassiska modellen av Converse med en blå och röd rand på sulan. De har varit perfekta och passat till allt men nu har de blivit alltför slitna och det var dags att köpa nya. Problemet är bara att ungefär 50% av min bekantskapskrets nu senaste året också skaffat sig vita converse i den klassiska modellen och hur tråkigt är det inte att gå runt med exakt likadana skor som alla andra? Därför har jag letat överallt efter bra tygskor i liknande modell, men inte just likadana. Jag har provat Fred Perry’s, Keds och några billighetsvarianter men inget har varit lika bra som mina gamla Converse. Därför besökte jag åter Conversehyllan idag för att införskaffa ett par vita tygskor, men istället för att köpa den gamla klassiska varianten fick det bli dessa helvita. Fortfarande ett par vita tygskor från Converse alltså, men inte exakt likadana som alla andra har. Perfekt!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Det enda rätta 🙂
    Förresten du, hur är nkpg som plugg-stad? Jag är sugen på civilingenjör medieteknik men är blint ovetandeta om Norrköping, med undantag för ett par krunegårdreferenser..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *