Tre onsdagstankar


Mira och Thilda tar de mest fantastiska bilderna och har nog en av de allra finaste bloggarna just nu.

I Dom kallar oss artister gjorde Oskar Linnros en galet fin version av Genom eld som är värd att lyssna på.

 

Min hjärna är fylld av packningspanik. Hur packar man när man ska vara borta en hel månad? Och vilka kläder ska man ha med sig, som dessutom passar företagets dresscode? Aaah…

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. En liten torsdagstanke bara.
    Du kommer väll fortsätta blogga när du är i London? Annars kommer vi sakna dig jätte mycket ju…

  2. sån där blå med vita blommor klänning finns på Primark! hahah, trosor o sånt kan du ju alltid handla där, strumpor med! låter knepigt med dresscode, spännandeeee!!

  3. Nejda, jag sitter inte pa jobbet och hanger pa din blogg eller sa… Solen skiner utanfor fonstret och jag orkar inte koncentrera mig pa viktiga saker pa min skarm. Haha, anganede att nagon har ovan kommenterade att du maste fortsatta blogga – vi har fortfarande inget internet och overvager att inte skaffa det. Efter forsta manaden insag man att lviet inte var sa odragligt utan, det ar mest att man far hanga mycket pa Starbucks och nyttja deras wifi. Heehee.

  4. Frida: Klart jag kommer blogga från London! Förhoppningsvis ännu mer och lite roligare än vad jag gör nu, med tanke på att jag kommer få göra massor av nya saker och se spännande miljöer och så!

    Cary: Haha, det är bra. 🙂 Okej, så länge det finns Starbucks och wifi så kommer jag nog överleva. Kommer dock vara lite jobbigt utan internet i iPhonen, jag är ju liksom beroende av att kolla mailen en gång i timmen, haha. Men det är nog bra att vänja sig av också plus att man får tid att göra massor kreativa saker! Sedan sa pappa att han köpte någon såndär mobilt bredband-grej när han var i England i februari som jag kunde få. Tydligen fyller man på den med pengar och sen kan man surfa. Kan ju vara ett räddande alternativ. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *