Köp Hello deer!


Hej! Nu är vårsolen här och det firar vi med en helt ny tygpåse-modell. Hello Deer! är en kombination av sådant vi gillar: fina djur, ordvitsar och glada hälsningar. Hur bra som helst! Vill du köpa den så går det utmärkt att göra din beställning nu på direkten, följ bara instruktionerna nedan.
Tygkassarna är naturfärgade med fyrfärgstryck och tillverkade i 100% ekologisk bomull. De är 42×38 cm stora vilket innebär att de rymmer det mesta, som tidningar, böcker, laptop osv. Handtagen är 70 cm långa och kassen är enkel att bära över axeln. Tvättråd medföljer vid köpet.

Priset för en tygkasse kommer att vara 130 kr + 20 kr för frakt inom Sverige.

För att beställa skickar du ett mail till prickbloggen@hotmail.com där du anger följande:
Antal kassar du vill beställa och vilken modell (Hello Deer)
Namn
Leveransadress

När jag tagit emot din beställning kommer du få ett bekräftelsemail där det finns uppgifter om hur du betalar mig. I samband med att jag får din betalning börjar jag tillverka din tygkasse och så fort den är klar skickar jag iväg din kasse med posten. Sedan tar det ca 2 dagar innan du får hem din tygpåse i brevlådan.

Har ni frågor så lämna en kommentar här eller maila dem så ska jag se till att svara så fort jag kan!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

 1. Jag har funderat på att tillverka egna tygkassar (har några motiv jag vill använda), men jag vet inte riktigt var man kan göra dem. Har kikat runt på nätet men hittar inget passande. Hur gör du dina? Går du till ett tryckeri? Vilket? (:

 2. Fast 175 kronor för en bit bomullstug med tryck är väl ändå… -Den egna tillverkningen och designen till trots – Lite i överkant?

 3. Emma ce: Jag beställer hem tygpåsar som jag sedan trycker på själv med hjälp av ett särskilt papper.

  Sune: Jag förstår din åsikt men tyvärr måste jag ta ett högre pris på en tygpåse än vad exempelvis H&M gör. Hade jag haft en större upplaga hade jag kunnat sänka priset, men nu när det rör sig om så få exemplar så måste det ligga på den nivån. Den stora delen av kostnaden täcker materialkostnaderna och sedan måste jag ha en liten summa för att kunna driva mitt företag eftersom det inte är helt gratis. Jag har inte tagit ut en enda krona i lön hittills så det är inte direkt så att jag är ute efter att tjäna massor av pengar.
  Är man enbart ute efter en tygpåse i funktionellt syfte så gör man rätt i att köpa en billigare variant någonstans på stan, men vill man ha en produkt med en viss design som finns i ett fåtal exemplar kostar det lite mer.

 4. Sune: Jag tycker inte alls att det är ett orimligt pris för en tygpåse. Jag tycker att allt under 200 faktiskt är ett betrakta som ganska billigt. Frakten är ju dessutom en utgift som ska betalas av Julia.

 5. Sune: Jag tycker inte alls att det är ett orimligt pris för en tygpåse. Jag tycker att allt under 200 faktiskt är ett betrakta som ganska billigt. Frakten är ju dessutom en utgift som ska betalas av Julia.

 6. Sune: Jag tycker inte alls att det är ett orimligt pris för en tygpåse. Jag tycker att allt under 200 faktiskt är ett betrakta som ganska billigt. Frakten är ju dessutom en utgift som ska betalas av Julia.

 7. ungefär hur mycket tar du för en autumn leaves eller en kids are swinging-påse? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *