Drömmar

Jag drömmer om att tiden ska snabbspolas en vecka framåt. Då ska jag ha skrivit min tenta och alla skoluppgifter är klara. Då ska jag hinna fika med mina fina vänner. Då ska jag och Filip maratonkolla på Upp till kamp precis som vi gjorde när vi träffades första gångerna i maj förra året. Då ska jag hinna laga ordentlig mat. Då ska jag tvätta och packa och fylla mina resväskor. Då ska jag snart sätta mig på ett plan till London och där ska jag stanna ända tills det blir april och påsk och vår på riktigt här i Sverige. Om en vecka. Fram till dess ska jag plugga järnet, och fortsätta drömma. Vad drömmer ni om just nu?

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. Upp till kamp kan vara den mest underskattade miniserien som gjorts!

  2. jag drömmer om att dessa åttio dagar som är kvar nu ska gå fort och smidigt. om åttio dagar åker jag nämligen till cypern i en vecka med min klass på studentresa. sen, en vecka efter hemkomsten, tar jag studenten. fem dagar efter studenten åker jag till portugal och jobbar hela sommaren. sen när jag kommer hem i sep/okt, har båda mina föräldrar flyttat ifrån den här skitiga staden. så jag kommer hem till ett helt nytt liv med massa möjligheter! ah gud jag längtar

  3. jag drömmer om att 1. jag ska klara tentorna på torsdag och äntligen få ha en mysig helg med min pojkvän. 2. att labben nästa tisdag och duggan nästa fredag ska gå bra så att jag kan få ännu en mysig helg med min pojkvän. (ja, jag lever för helger med min pojkvän, haha) 3. påsklovet om typ 6 veckor. heja!

  4. åh, känns som att våren alltid handlar om spritt i benen och sol på altanen blandat med skolstress, framtidsångest och ev. arbetsprover. Vilket gör att man på ett sätt vill stanna i nuet men samtidigt vill därifrån. Jag drömmer också om att sätta mig på ett plan och åka långt, långt bort.. till ett skitigt Indien med kossor och glada barn överallt 🙂 lycka till!

  5. jag drömmer så himla mycket om att bli klar med gymnasiet och få tid att göra något jag vill göra. läsa en bok som jag själv har valt, dekorera tårtor, klippa och klistra, studera musik. jag längtar och drömmer så mycket att jag snart dör.
    tack så mycket för att du är en av anledningarna till att jag orkar fortsätta plugga alls. du är så himla inspirerande, och det hjälper så himla mycket för att orka ta sig igenom alla tunga uppgifter. hoppet om att också ha tid att vara kreativ någon gång.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *