Rebecca & Fiona

Ikväll ska jag ut och höra Rebecca & Fiona spela. Det ska bli kul, för även om det känns som om jag har lite koll på dem i och med att jag såg serien om dem på svt, så har jag aldrig hört dem dj:a live och det är ju en annan sak. Jag hoppas att de är bra och bjuder på en grym kväll, efter att ha tillbringat dagen tillsammans med jordens tråkigaste kurslitteratur så är jag nämligen taggad till tusen! Jag har till och med knåpat ihop en liten spellista att ladda till, om ni vill ta del av den kan ni bara klicka här!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. hej! du är ju så himla duktig när det gäller inspirerande saker så jag tänkte att jag kan fråga dig om du vet en bra sida med illustrationer? we<3it är ju jättebra men somsagt, tror/vet du om det finns en sida med bara illustationer/tecknade bilder? kram! ps: din deer-påse är adorable!

  2. Till "Jana": Hej, på blogg.se kan du välja kategori foto&illustration. Kanske hittar du en blogg som passar dig där? Good luck:)

  3. haha vilken superhärlig kommentar! jag tror mitt hår bara är superlydigt och rätt tjockt och tungt så det ligger på plats. tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *