Känns som kulor


Hej från mitt kök! Klockan är strax efter 23 och jag sitter här med chailatte, lagtext och immaterialrättsböcker. På måndag har jag nämligen tenta och då ska jag kunna allt om upphovsrätten och sisådär tusen saker till. I bakgrunden står Bullets – The end of the worldremixen på och det har den gjort nästan hela dagen. Tycker den är så fin och magisk, särskilt när de sjunger:

Ni måste lyssna, okej? Nu ska jag fortsätta pluggandet, men först tänkte jag kolla om det är så att ni har någon favoritlåt som ni lyssnar sönder just nu? Tänkte nämligen att det kan vara bra att ha något annat att lyssna på när jag tjatat ut den här. Godnatt!

Delta i diskussionen

17 kommentarer

 1. love out of lust – lykke li
  hello benjamin – melpo mene

  bra pluggmusik 😉

  imorn kör vi, julie – mönsterrätt och patent, here we come!

 2. immaterialrätten (och självklart företagsekonomin!) var ett riktigt halleluja-moment när man fick reda på att man hade klarat tentan!

 3. Band of Horses – Funeral lyssnar jag på just nu, repeat och lite Grouplove – Colours, mkt bra låtar!

 4. just nu lyssnar jag nästan bara på:
  you must be out of your mind – the magnetic fields
  forever lost – the magic numbers
  if loneliness was art – allo, darlin'
  sadness is a blessing – lykke li
  åkej – annika norlin
  och aprilhimlen (med bästa håkan såklart). för snart snart är aprilhimlen här, på riktigt.

 5. Oj, bäst låten?!?! Hmmm, dessa är grymma:

  Charlie – AMANDA JENSSEN
  Let it fall – LYKKE LI
  Dance with somebody – MANDO DIAO
  Until we bleed / Longing for Lullabies – KLEERUP FEAT LYKKE LI / KLEERUP FEAT TITIYO

 6. Hej min fina vän. Jag saknar dig.

  James Blake – Unluck
  Thomas Dybdahl – One day you'll dance for me, New York City
  César Franck – Cellosonat i A-dur (egentligen för fiol men finare på cello & viola 😉 )

  Stor kram

 7. james blake – cmyk
  non tiq – quiet – addeboy vs cliff remix
  lady of the sunshine – jack nimble
  !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *