Fredagskläder

När jag inte går omkring och tänker på min kommande tenta klurar jag en del på packningen till London. Jag är nog en av världens sämsta packare, dels för att jag alltid tar med för mycket och för att jag aldrig kan bestämma mig för vad jag ska ha med. Men uteslutningen har börjat nu och därför passar jag på att använda kläder som jag vet att jag inte kan ha på SAS-kontoret, haha. Typ ljusa slitna jeansshorts från tidigt 90-tal (skulle jag tro), smutsvita converse med ett litet hål längs med sulan och en blommig kofta i storlek 128. Inte så business direkt, så man får ju passa på när man har chansen!

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. Joo, DJ, är detkul att vara det?? Måste man utbilda sig eller vad?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *