Lördagsplaner


Norrköping badar i sol idag, så underbart! Jag släpade faktiskt upp mig ur sängen och tog en morgonpromenad runt strömmen förut och det var riktigt skönt med frisk luft och fågelkvitter. Sen åt jag en liten orange frukost i form av nyponsoppa och apelsin & mango. Det är ju ingen mening med att göra värsta brunchen när det snart är lunchdags. Nästa stopp blir skolan och tentaplugg för hela slanten, sista rycket nu, det ska bli så skönt när jag är klar! Och om någon läsare av denna blogg råkar bo i Norrköpingstrakten och vara 23 eller äldre så tycker jag ni kan komma till Hugo ikväll för då dj:ar jag där. Bra va? Så ser mina lördagsplaner ut, hoppas ni hittar på något kul en fin dag som denna!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. sv: tack så himla mycket Julia! jag ska försöka använda mig av dina tips! jag har ungefär 70 dagar på mig innan allt ska vara klart, och jag hoppas verkligen att jag lyckas. och jag använder mig förresten ofta av din plugglista på spotify när jag pluggar! den funkar ofta väldigt bra som pluggmusik, trots att jag är kinkig med pluggmusik. men, tack igen. du är så fin.

  2. Julia! hur är norrköping som studentstad egentligen? Jag är helt insnöad på linköping men hittade nu civilingenjör medieteknik som lät intressant; med studieort norrköping. Hur delat är det egentligen mellan lkpg och nkpg?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *