Lite, lite vår

Äntligen mars, solljus och en ynka liten plusgrad. Klart man gör glädjerop och plockar fram vårkläderna. Hela kitet dessutom med jeanshorts, converse, pastell och magtröja, hej våren! Antar det är sånt här jag kommer skratta åt när jag blir gammal och rubricera som ungdomens galenskaper (inklusive det faktum att jag också fotograferade mig själv och delade med mig av resultatet på det dära internet).

Delta i diskussionen

21 kommentarer

  1. Nina: Tackar! Den har jag gjort alldeles själv faktiskt. Jag säljer lite andra tygpåsar här men jag funderar på om jag ska börja sälja denna också.

  2. Älskar den fyndiga påsen. Grymt fin julia! Och shortsen.. SKITFINA! Åhåhå avis.

  3. Hehe… min erfarenhet är att när det blir 2+ och sol i mars tror man att det är vår, tar på sig vårjackan och blir sedan superförkyld för att man gått för tunt klädd… Men YES!! Vi klarade vintern i år också!! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *