Kreativt kaos


Det här är inte en helt ovanlig syn. Jag sittandes mitt på golvet med tusen pysselgrejer omrking mig, ifärd med att skapa något nytt. Resultatet av gårdagens kreativa timmar får ni se snart, nu måste jag kila iväg till skolan! Brukar ni också vara pyssliga?

Delta i diskussionen

14 kommentarer

  1. underbart! pysslar en del jag med. Kollade runt i dina gamla inlägg & undrar; vad är det du studerar?

    / the girl with the same name

  2. Jadå, nog brukar mitt golv också vara fyllt av saker… Man tänker så bra när man pysslar och påtar ju!Vad studerar du förresten?

  3. Av nån anledning blir det lätt så, att tusen grejer kommer fram när kreativiteten slår till. För min del är det ofta garn, och när man rört runt i garnkorgen ett tag och plockat fram tusen nystan har det hunnit bli en riktig röra. Kanske så det måste vara?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *