Min moodboardHär om dagen fick vi en uppgift i skolan att göra en egen moodboard för vårt personliga varumärke. Wiiie! sa jag och gick hem och plockade fram det största arket jag kunde hitta. Sen gick jag lös med skalpellen och skar ut 24 hål (jobbigt), klippte sönder en cd-skiva, printade massor av fina bilder, rev lite i Vouge-tidningar, hittade ett fint prickigt tyg, gick lös på en gammal bok och sydde ett litet budskap också med svart sytråd. Tada! En 50×70 cm stor moodboard med massor av Julia-iga saker. Lite jobbigt sen bara när man skulle lämna in den i lärarens fack som bara rymde A4…

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Jägarns vad du är kreativ… på riktigt liksom. Själv är jag bara det i huvudet. Vägen från huvudet till handling är tyvärr lite för lång (eller så är kanske tiden för kort).
    Vad fin moodbaorden blev!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *