Hejdå SverigeBilder från Karin

Igår vaknade jag upp med 15 cm nysnö utanför fönstret och tänkte ”Nä, nu får det vara nog!”. Idag sätter jag mig på ett plan mot London, där skiner solen, körsbärsblommorna blommar och man kan snart gå utan strumpor i skorna. I fem veckor ska jag flytta in hos fina Karin och hennes roomies. Jag ska ha min praktik på SAS marketing-avdelning på Heathrow och jag ska äntligen få andas vårluft. Jag tror det kommer bli helt fantastiskt! Nu ska jag packa det sista i mina väskor, pussa lite mer på Filip som jag kommer sakna som bara den och säga hejdå till allt vad snö och kyla heter. Nästa gång vi hörs är jag i London!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Lycka till, Julia! Hoppas att du får härliga veckor i London (tvivlar inte på det). Vi får se till att ses när du kommer hem så att jag får höra om allting. Hoppas även förstås på lite uppdateringar här så att jag kan följa ditt äventyr. Njut av livet och detta äventyr. Tycker så mycket om dig! Puss!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *