London pt 1

Nu är jag framme i London och har hunnit tillbringa mina första dagar här. Hittills kan jag bara säga att allt är utmärkt! Körsbärsträden blommar som utlovat och igår värmde solen när vi promenerade genom Hammersmith. Jag och Karin åt söndagslunch på Pret som har massor av goda ekologiska mackor, sallader & wraps och dessutom väldigt fina förpackningar. Sedan gick vi hem igen och kollade på Ally McBeal och spelade säkert 25 omgångar Othello. En bra första dag! Vi har fortfarande inget ordentligt internet här, det kommer förhoppningsvis på lördag, men jag ska försöka hålla er uppdaterade så gott jag kan ändå!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Oj herregud vad fina träden var! Äntligen kom ett inlägg, har väntat och väntat 🙂 Men förstår ju såklart att du har lite mer spännande saker för dig just nu än att blogga… Ha det så kul i London^^

  2. Åh ja, Pret är så himla bra! Jag blir glad bara av att gå in i deras butiker, för all mat andas verkligen allt de (och jag) står för. Tycker att det borde finnas i Sverige.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *