Kanelbullar


Alla människor borde ha en vän som Stina tycker jag. En vanlig onsdagskväll kan hon bara smsa, nyanländ med sena tåget från Stockholm och fråga om jag är hemma. Sedan kommer hon förbi med en påse nybakade bullar och en bit italiensk bröd direkt från Gateau. Hur fint är inte det?

Delta i diskussionen

21 kommentarer

 1. Åh, vilken trevlig blogg! Främst kikade jag in här eftersom det på veckan blogg stod att du är Norrköpingsbo, och jag blev förstås nyfiken på om jag möjligtvis vet vem du är. Jag bor själv i Stockholm sedan 2 år tillbaka med är från Norrköping och har fortfarande hela min familj kvar där.
  Men nu kommer jag fortsätta att kika in för att du har så härliga bilder och positiva inlägg!

 2. Vilken fin och rolig blogg du har alltså! Dessutom tar du jättefina bilder!
  Vad underbart med nybakade bullar!

  Kramar från Elin

 3. Kanelbullar är ju så himla gott!! Gud vad jag blev sugen på det nu 🙂

  Har precis startat en ny blogg som handlar om att sy kläder och allt som hör till så som modeteckning och liknande.
  Kika gärna in!

 4. Åh så fint. Och du? Jag tycker din blogg är så fin så jag undrar om du vill vara med i vår gemensamma blogg (karusellkvällar.blogg.se). den är nystartad och behöver lite färg. Är du intresserad?:)

 5. Jag älskar din design, helt underbart grafisk och snygg! Vad heter typsnittet du använder i t.ex. rubrikerna?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *