Min sovplats


Här om dagen visade jag ju min arbetsplats med skrivbord och grejer så nu tänkte jag visa hur det ser ut där jag sover. Mitt rum har en liten sovalkov perfekt formad efter min vita säng med guldknoppar. Som nattygsbord har jag en gammal sockerlåda som står på högkant och där finns också en del av mina böcker.

En riktigt skön säng ska ha många fluffiga kuddar tycker jag. Helst ska påslakanen vara frasiga och vita, gärna med knappar i fotändan så inte täcket åker ur. Och allra finast är det ju om man får sova nära någon man tycker om.

Ovanför min säng sitter ett gäng små hyllor som ramar in sovalkoven. Där har jag ställt upp lite tavlor som jag gillar.
Hur sover ni?

Delta i diskussionen

16 kommentarer

  1. Jag har nästan en likadan säng, fast min är köpt på IKEA… Också med guldknoppar, fast det har jag fixat själv:)

  2. finfinfint! Åh. Vill också sova så fint.
    Tyvärr har jag ju det inte riktigt lika mysigt.
    Slapp i alla fall bäddsoffan. (fick för mig att mitt rumm var för litet för en vanlig säng.)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *