Skrapsår

Idag när jag vaknade sken solen in genom mina fönster. Så jag spelade Håkan Hellström på högsta volym, släppte in lite sval luft och låtsades att det var vår. Sen när jag gick på promenad till Zaza halkade jag på isen och skrapade upp handflatan i gruset. Som om vintern sade ”haha, tro inte att det är över än”.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. det hände liz också häromdagen. suck, vill verkligen ha vår nu. det var nästan 20 grader i asheville igår…varför bor man i sverige? ha en fin måndag! puss!

  2. Näe, än är det tyvärr inte vår. Vågar inte låta vårkänslorna ta över riktigt än, för jag blir så besviken när nästa snöstorm kommer då. Men lite smygnjuter jag av solen och snö små smälter, de dagarna vädret är på det humöret.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *