Ljusrosa


Idag har jag varit och ätit kakor och bullar i den här nyinköpta klänningen. I väntan på vårsol och bara ben får den funka med strumpbyxor och kofta, men jag tror den gör sig allra bäst till vita tygskor och solglasögon. Fin och ljusrosa med fågelmönster är den i alla fall!

Delta i diskussionen

17 kommentarer

  1. åh, den där köpte jag idag! blev helt kär i den! älskar mest att några av svalorna är vita medan alla andra är svarta 🙂 den får mig att längta till våren (ännu mer än vad jag redan gör menar jag)!

  2. Titt – med lilla my-knuten till luggen blev det ju rena rama urban outfitters-looken utav frisyren, som linn sa. inga bekymmer, kompis. jag är excited över våran vår för övrigt!

  3. åh så fin! såklart är den slut på alla hm i min stad , så lyckos dig att du hann skaffa den! och så fint med lugg och knut.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *