Kort-inspiration

Just nu har SL en tävling där man kan designa sitt eget Access-kort och kikar man in på deras hemsida under fliken Inspiration så hittar man en länk till min blogg. Tanken är att man här inne ska kunna hitta lite inspiration till hur man vill designa sitt kort, och det är ju kul såklart. Fastän jag inte var tvungen så kunde jag inte låta bli att fundera på hur jag skulle gjort mina kort och en hel del olika förslag dök upp hos mig. Här är två av dem, de andra kanske ni får se om någon dag eller två!

En tanke jag hade var att man skulle bli glad av att ta upp sitt kort även en grå måndagsmorgon. Och vad passar då bättre än att fylla kortet med massor ord som man blir glad av?

Förslag nummer två skulle nog också göra mig lite gladare en trött morgon. Det är nämligen ett vykort min morfar skrev till min mormor på 50-talet som jag scannat in. Jag gillar verkligen gamla saker och tycker alltid det är så fint att kika på det här, så att få se det varje dag vore en bonus.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *