Klipp klipp

Jag var hos frisören igår eftersom jag var så trött på mitt hår och ville ha något nytt. Hon tyckte absoluuuut att jag skulle klippa hellugg men jag tvekade en aning eftersom jag haft det förut och det är så mycket fix och krångel. Rätt vad det var satt jag där ändå och gick med på det. Det kändes ganska okej ända tills hon var färdig och jag tittade mig i spegeln och kände mig som en ukrainsk tjej från 2003. Så nu måste jag försöka ordna upp det här på något sätt, tips någon?

Och förresten, mina fulfina byxor är från Zara, koftan är köpt på Urban Outfitters, skorna kommer från Åhléns, skärpet är något gammalt & tröjan kommer från Gina Tricot. Nu vet ni!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Jättefin outfit! Passade verkligen dig 🙂
    Om du inte gillar luggen är det ju bara att fläta den eller skruva den åt sidan varje dag, fast iofrs tror jag nog du ändå är ganska fin!

  2. kanskje det hadde blitt fint hvis den var tykkere. altså mer hår i luggen…

  3. Men hellugg som är så fiiint! Önskar jag kunde ha det. Upp med håret i en lilla My-knut så ser du ut som modellerna på urban outfitters hemsida 😀

  4. Tycker inte alls att du ska deppa över håret – SKITSNYGGT JU!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *