London i vår

I min utbildning (Grafisk Design & Kommunikation) ingår det under andra året att man har några veckors praktik. Vi får själva hitta de platser vi vill vara på under fem vårveckor och jag har med hjälp av finaste Karin fått en plats på SAS marketing-avdelning. Så i slutet av mars ska jag åka till London och bo och praktisera där. Det kommer bli hur kul som helst och nu längtar jag ännu mer efter att våren ska komma!

Delta i diskussionen

15 kommentarer

  1. Kommer du DJ:a på KLubb Pepp någon gång? Skulle vara roligt i alla fall… 🙂
    Kram

  2. åh! sjukt spännande!! För oss ingår det också praktik, ett halvår ungefär. Just nu tänker jag också på London men New York lockar också! Och Amsterdam,, GAH! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *