I’m still an animalJag blev så sur över min dåliga hårklippning i fredags att jag samma eftermiddag bestämde mig för att kika in på H&M för att se om de hade något fint att tröstshoppa. Och då hittade jag de här ringarna, som taget! Små djur på fingrarna är alltid fint och rådjuret med sina horn är min favorit.

Delta i diskussionen

14 kommentarer

  1. ååååååh! hittar aldrig något sånt där kul 🙁 hopplöst. superfina iaf!

  2. gu så fina!! tycker aldrig att jagh ittar några fina ringar, nånsin typ men dom här va ju helt galet fina. var dom dyra kanske?

  3. har följt din blogg ett tag nu men aldrig kommenterat. tycker att din blogg är riktigt ra, en av de bästa!

    att du ska åka till London glädjer mig, eftersom jag bor här själv. ringarna köpte jag själv också häromdagen, så kom jag hem igår och såg att du bloggat om dom. lite kul sådär! hoppas det inte gör ngt att jag länkat till din blogg från min heller (:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *