Söndagskväll

Jag drabbades just av en släng söndagsångest. Ni vet sån man kan få när man kommer på att hjälp! jag ska visst till tandläkaren tidigt imorgon bitti och göra något läskigt ingrepp. Och sen pling! trillade det ner ett mail från morgondagens föreläsare som tyckte man skulle hunnit läsa igenom och analysera något 12-sidigt rättsfall också. Inte kul. Men eftersom detta råkat bli något av en gnällblogg de senaste dagarna tänkte jag råda bot på den negativa trenden och lite av min söndagsångest. Så istället för att klaga bläddrar jag lite i min Lula-tidning, dricker äpple- & kanel-te och lyssnar på fina Albin Gromer. Vad gör ni för att bota söndagsångesten?

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. åh mysigt värre!
    jag lyssnar på those dancing days nya singel och kollar in den underbara videon och så dansar jag lite till lykke li

  2. det ser i alla fall mysigt ut! 🙂 svårt det där.. men försöker mysa med nära och kära. Eller bara mysa för mig själv och köra igenom någon serie eller så. eller någon film!

  3. å, men jeg elsker søndager! det er akkurat som om man har fått en ekstra dag bare til å ta igjen verden på, på en måte. Håper det gikk fint hos tannlegen. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *