GDK-sittning

Hej! Om ni undrar varför jag inte hänger här så mycket beror det på att jag har fullt upp med att pyssla med ovanstående evenemang. Min kära utbildning GDK (Grafisk Design och Kommunikation) fyller nämligen fem år i år och vi ska nu till hösten fira detta med en fin sittning med massor god mat och andra bra grejer. Sen i vår blir det ännu mer firande, men det här är själva uppstarten i alla fall. Mycket är det som ska ordnas, men kul är det!


Förresten, de fina affischerna är det duktiga Fredrik som gjort. Jag och Olle fick ta på oss finkläder och hoppa framför en green screen. Det var kul och visst blev resultatet bra? Nu ska jag ut på stan för att hitta en fin klänning till på lördag, det är ju lättare sagt än gjort…

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Kan du inte berätta mer om din utbildning? den verkar väldigt roligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *