Grå och stickad

Igår var jag ju på klänningsjakt men det slutade med att jag provade 15 olika klänningar som inte var bra och istället kom hem med den perfekta grå stickade tröjan. Jag har varit på jakt efter precis en sådan här sedan slutet av augusti och när jag äntligen hittade den ultimata kunde jag inte låta bli att köpa den! Jag skymtade den inne på H&M på en stång med kläder de ännu inte hängt ut i butiken och efter att först nästan tvärvänt i rulltrappan när jag såg den gick jag med bestämda, men diskreta, steg fram mot stången, högg ett exemplar och skyndade till kassan. Ah, äntligen kan jag stryka punkten från min inköpslista, den här tröjan kommer användas flitigt vintern lång! Idag matchar jag den med egensydd kjol, mormors gamla väska och skor & strumpor från Åhléns.

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. Jag måste bara säga att jag älskar din heart beat väska! Jag fick den i födelsedagspresent av min kompis och jag använder den i princip varje dag. Fin blogg hade du också 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *