DJ:ar imorgon

Jag fick lite skäll för ett tag sen för att jag var dålig på att skriva ut när jag dj:ar, så här kommer ett litet försök till bättring! Imorgon spelar jag på Hugo Nattklubb här i Norrköping mellan 22 och 03. Om någon som läser här kommer dit får ni hemskt gärna komma fram och hälsa, inget gör mig gladare! Vill ni veta ungefär hur det kan låta när jag spelar så har jag knåpat ihop en liten spellista här. Hoppas vi ses imorgon!


Förresten, jag vet att det figurerat lite frågor om dj:ande här i bloggen men jag har inte hunnit svara. Har ni några frågor nu så kan ni ställa dem i det här inlägget så lovar jag att fixa svar!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Svar: Åh, vad kul att du hittade boken!! Jag har frågat min pappa och jag fick till svar: "det finns säkert bakom nån hylla här." mm okej tack pappa… haha! fick alltså inget svar på ifall han kunde få tag i nån bok som jag kunde skänka bort till dig. men vilken tur att du hittade den på egen hand! den är ju så himla fin att man vill stå och baka hela dagarna!

    ps. du ser grymt cool & snygg ut när du är DJ!

  2. Hej! Har en hel del frågor;) Hur blev du dj? Har du gått en kurs eller ngt liknande? Är det som att söka ett vanligt jobb, eller mer som en spelning med bandet? Eller hur kom du igång? Har du ett special dj namn, så man vet att det är just du som spelar?:) Puss!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *