Kids are swinging


Här ser ni min första specialbeställda tygpåse! Johanna hade fått syn på Arcade Fire-tygpåsen jag gav Filip i födelsedagspresent och ville han en likadan, men eftersom det var en personlig present ville jag att den bara skulle finnas i ett exemplar. Istället kom vi fram till att vi skulle ta fram en ny Arcade Fire-påse efter ett citat som Johanna valt ut och såhär blev den! Jag tycker verkligen om resultatet och funderar på att trycka upp en likadan åt mig själv. Är det någon mer som är sugen på att haffa sig ett exemplar av denna påse så kan ni maila mig på prickbloggen@hotmail.com. Och är det någon mer som vill göra en specialbeställning där jag hjälper er att skapa ett tryck och sedan trycka det på en påse åt er så är det bara att ni skickar ett mail. Perfekt såhär i julklappstider!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Skitsnygg! Verkligen! Jag skulle vilja köpa en tygpåse från dig men jag bor i London nu för tiden, så jag vet inte om du skickar tygpåsar utomlands? Skulle älska en med det trycket du har på bilderna 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *