Min helg

Ursäkta bloggfrånvaron, men den här helgen bara rusade iväg. Jag har fyllt ett dansgolv och spelat grymma låtar. Jag har träffat Filip som kom hem från Stockholm. Jag har varit med och styrt upp en sittning med trerättersmiddag & underhållning för 112 personer. Jag har dansat på scen i sovsäck och fjärilsvingar. Jag har skrattat så jag nästan gråtit. Jag har dansat hysteriskt med neonfärgade armband. Jag har ätit glass med kolasås mitt i natten. Jag har åkt taxi i regnet. Jag har sovit för lite. Jag har ätit en utsökt söndagsmiddag i fint sällskap. Jag har varit vid minneslunden och tänt ljus. Jag har sett en basketmatch. Jag har bakat och ätit kladdkaka. Jag har spelat Arcade Fire på gitarr och piano. Jag har tittat på Scott Pilgrim vs. the World. Jag har svarat på massor mail. Och nu hade jag egentligen tänkt gå och lägga mig, men så kom jag på att jag hade några sidor rapport att skriva så det är väl bäst att jag gör det innan jag somnar. Hoppas att ni alla haft en fin helg!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *