Nya idéer

Det är söndagskväll och jag sitter och lyssnar på Jonathan Johansson och skissar lite på nya förslag till tygpåsar. Många förslag har hunnit passera hittills och nu är då bara frågan vad man ska välja och satsa på? Därför tänkte jag fråga er och be om lite önskemål och kommentarer. Vad vill ni ha, vad gillar ni, vad blir bäst? Jag funderar på något vintrigt tryck eftersom jag tidigare haft ett lite höstigt (Autumn Leaves). Och det vore ju kul att göra en tygpåse för varje säsong, eller?

Samtidigt har jag lite idéer på att kanske göra något med trycket ovan. Min kompis Simon fick en sådan tygpåse i födelsedagspresent för ett tag sedan och jag tyckte den blev riktigt bra. Eller så kanske det skulle bli fint med en påse baserat på det här? Vad är ni sugna på? Massor text, mycket färg, små budskap? Jag skulle bli jätteglad om ni kom med lite input så att mina idéer kan bli ännu bättre. Tack!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

 1. Jag skulle tycka det vore kul med något inspirerande. Något positivt. Något som ger en egoboost. Något som gör mig glad. Något färgglatt 🙂

 2. the smiths citat…

  there is a light that never goes out

  this charming man

  please, please, please let me get want i want this time…

 3. Små tänkvärda ord är ju alltid fint. Men jag älskar min heartbeat med mycket text! Hmm… Äh, allt du gör verkar bli bra!

 4. Finns påsarna i svart? Autumn-trycket i färg skulle vara snyggt mot svart, fast texten måste förstås vara i vitt eller nå´n färg.

 5. För bara ett litet tag sedan hade du en bild med på en ljusblå cirkel med en text i. A snow flake fell and it felt like a kiss.. eller nåt sånt. Tänkte direkt på tjusigt tygpåsetryck! Och vinter!

 6. Gillar idén med en för varje säsong. Eller jag gillar nog allt det där du skrev om. Oh, sen någonting med en färgexplosion, lite mer abstrakt kanske?

 7. jag gillar det där med all is love eller love is all pyttelitet i något hörn.
  meningen med livet liksom.
  då handlar jag.
  fin blogg! :>

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *