Sjuksöndag

Min hals började protestera tidigare i veckan men nu har den gett upp helt. Jag kan varken prata eller svälja eller äta ordentligt och inga halstabletter tycks hjälpa. Det enda jag har fått ner idag är lite caramel chew chew och några klunkar te, inte kul alls! Nu ska jag tillbringa resten av dagen nedbäddad under täcket med senaste avnsittet av Gossip Girl och sen får det blir lite pill med uppgifterna vi har i kursen online-produktion. Vad pysslar ni med?

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. krya på dig!

    Jag sysslar med att läsa trevliga bloggar, skriva ett brev till en vykortsvän, kanske lite mejl, ikväll blir det hundpromenad, dusch och ensam mamma söker och måla om naglarna i någon fin färg. orkar inte göra så mycket på en söndag. då får man ju också ta de lugnt med gott samvete 🙂

  2. åh trist att vara sjuk 🙁 själv är det plugg som gäller, nästa vecka råkar nämligen vara tentavecka för mig! men jag kan erkänna att jag precis tagit en paus för att se förra veckans gossip girl avsnitt, kändes tyvärr som att den serien börjar spåra ur lite nu 🙁

  3. jag har också ont i halsen (dock inte lika ont som dig antar jag). och annars då? jo jag sitter vid mitt nya skrivbod och värmer mina fötter mot ett element.

  4. du som inte ens gillar te…citat juliae: "te smakar som badkarsvatten" 😉

  5. Tar hand om sjuk Lilla J och ignorerar den täppta näsan, trycket i bihålorna och den varma pannan. Sen torkar jag egenodlade tomater och chili också…
    Krya på dig kusinen!

  6. åh glass, jag försöker bota min onda hals med te. men att göra det i sällskap med glass känns som en bättre idé, eller iallafall en helt klart godare idé! krya på dej!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *