IKEA Garderob

I söndags kväll satt jag och surfade runt lite här och där när jag plötsligt snubblade över IKEAs garderobstävling där unga kreatörer fick skicka in sina saker. En timme innan deadline var väl inte en helt optimal tid att börja fixa sin anmälan, men av någon anledning fick jag för mig att skicka in det i alla fall. Så nu ligger mitt bidrag med mina tygpåsar uppe på deras hemsida tillsammans med massor andra moderelaterade saker. Det vore jättekul om ni ville klicka er in här på mitt bidrag och trycka på gilla-knappen så får vi se vad som händer sen. Jag har inga som helst planer eller förhoppningar, men lite kul är det ändå. Och vill ni köpa tygpåsarna så går det fortfarande att göra! Klicka då på bildlänkarna här till vänster.

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Nu har jag gillat ditt bidrag. Förståsss! Krya på dig!

  2. hejsan! måste bara säga att dina tygpåsar är finast i världen, och så undrar jag vad du använder för metod när du trycker dem? 🙂

  3. Sofia: Tackar! Jag använder mig utav en särskild sorts papper där man skriver ut trycket spegelvänt och sedan stryker fast det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *